Sidor

onsdag 9 mars 2011

vårvinterläsning

Den här vackra utgåvan av Jane Austens Pride and Prejudice fick jag av en väninna i julklapp. Fin, inte sant? :) Fin och vårvintrig ^^

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Translation ~ Right now, I’m reading this Jane Austen classic.

6 kommentarer:

 1. Ja, visst är det roligt med fina bokomslag! Jag såg en föreläsning med Lotta Kuhlhorn (grafisk designer) en gång, som bla jobbar med att skapa bokomslag. Jag minns att jag tänkte att det verkade så otroligt roligt att jobba med det. Nu tänker jag alltid lite extra kring omslaget när jag ser eller läser en bok =)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker dom där är jättefina! Men dom har nästan inga böcker i den serien som jag inte redan har :( Utom Dickens, men jag är inte så intresserad av honom, än.

  SvaraRadera
 3. Jag har köpt samma bok själv, hela serien är underbar! Jag köpte dessutom Cranford och The womam in white. De hade ett fin fint erbjudande på English Bookshop :)

  SvaraRadera
 4. Anli: Illa :/ Jag vet flera som jag vill ha.. Men det får bli nån annan gång när pengarna räcker till, tråkigt nog prioriterar jag typ aldrig att köpa böcker.

  Madelen: Jasså? Jag har sett att de har dem där, och har varit nära att köpa, men hindrades av att Dorian Gray som jag helst ville ha inte fanns, inte då i alla fall.

  SvaraRadera
 5. åh, jag har den också! är helt fast och måste ha typ alla jag kommer över! lovelovelove.

  SvaraRadera