Sidor

söndag 24 april 2011

påskhelgen i bilder

I torsdags tog jag tåget upp till mamma och pappa för att vara där några dagar. På köksbordet i köket stod våren i liten skål.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hade syrenlila ben till mina ljusrosa skor och kände mig nästan lite som hämtad ur Marie Antoinettes värld.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi åkte upp till mamma och pappas sommarställe lite och målade lite. Jag letade nässlor till nässelsoppa och annat ätbart men hittade tyvärr inte så mycket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blåsipporna blommade och var så vackra så vackra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Två påskägg har jag fått denna påsk. Ett fyllt med godis och ett med nötter. Och i påskpresent utanför äggen fick jag den här blusen och klänningen som mamma second hand-fyndat. Klänningen var verkligen ett fynd, den kostade inte mer än en tia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

På påskaftonen åkte vi till min morbror och hans familj för att äta påskmiddag och fira. Min vårkappa från etsy används flitigt nu, så även denna dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hade bakat en citron- och vallmokaka som jag sedan dekorerade med färska violer och chokladägg ^^

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

När vi väl kommit till min morbror blev kameran liggandes nästan hela tiden. Jag hade fullt upp med plocka nässlor (där fanns då det räckte), umgås och äta gott. Hoppas att ni också har haft och fortfarande har en skön påsk! :)

Translation ~ Some pics from my Easter. I’v been spending a few days in Gävle with my parents and yesterday we went to celebrate Easter at some relatives house outside Uppsala. The Easter cake was made by me – lemon and poppy seed cake decorated with chocolate eggs and fresh violets ^^

5 kommentarer:

 1. vilka vackra bilder! den svarta kjolen från hm har jag kikat på ett tag..dags att slå till tror jag :)

  SvaraRadera
 2. Antonia: Tack!

  lisa: åh, tack! ^^

  karin: Tack! Ja den är himla fin, jag gick och spanade på den ett bra tag innan jag köpte den, men har verkligen fått användning för den så jag tycker du ska slå till :)

  SvaraRadera
 3. så god kakan ser ut! violer luktar så gott och så vackra!

  SvaraRadera