Sidor

söndag 5 juni 2011

en sommarbild

Den här bilden tog jag förra sommaren en julikväll i Halmstad. Solnedgången var så vacker där vid havet och jag tyckte det såg så läckert ut att gubbarna hade med sig en hel kärra full med flaskor ut på klipporna. Jag kunde helt enkelt inte låta bli att ta fram kameran. Medan jag så stod där och försökte fota så diskret jag kunde fick en gubbarna syn på mig och sa till de andra; “Nu kommer vi i Hallandsposten”. Där hade de fel, men på min blogg hamnade de slut till slut i alla fall ;)

P7026445

Translation ~ A summer pic from a wonderful evening in Halmstad last summer.

3 kommentarer:

 1. vilket fint litet skåp du hittade! Man blir så glad när man liksom hittar saker. Speciellt från din morfars vedbod kan jag tänka mig. Jag tycker det var jätte fint i den grå färgen!

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt minne dokumenterat i en vacker bild! Älskar såna där omkring-historier som får fotografierna i själv att betyda så mycket mer.

  SvaraRadera
 3. charlene: Ja precis. Jag tycker också om den grå färgen men samtidigt vill jag inte ha det fullt så rostigt.. Vi får väl se hur jag gör. Min mormor älskade iaf turkost minst lika mycket som jag gör så om jag målar om det så blir det ju lite som ett minne av både mormor och morfar :)

  aliciasivert: Håller helt med!

  SvaraRadera