Sidor

måndag 17 oktober 2011

hallonröra

Hallonröra med cashewgrädde. Jag vill nog påstå att blåbärsröra var lite godare, men jag tror att det beror på att jag använde köpehallon. Nästa gång ska jag prova med pappas egenplockade skogshallon, och då tror jag det blir andra bullar ^^

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Translation ~ Raspberry delight (frozen banana mixed with frozen raspberries) with cashew cream :)

3 kommentarer:

  1. Victoria: Man mixar cashewnötter och med vätska. Grundreceptet brukar nog vara nötter och vatten, men om man vill ha en lite sötare, lyxigare rekommenderar jag att ta sötad sojagrädde istället för vatten, jag använder den från Carlshamn. Jag är rätt mycket nybörjare själv vad det gäller cashewgrädde men vad jag har förstått kan man gärna blötlägga nötterna några timmar innan man ska mixa dem. Jag har dock aldrig gjort det och det har gått bra ändå, men det blir ju förstås lite kornigt. Några exakta mått brukar inte jag använda mig av, det verkar vara finnas en del olika recept på nätet om man googlar. Men jag brukar kanske ta 1 dl nötter och 1/2 dl vätska till en portion.. Men nu höfter jag bara som sagt, prova dig fram! :)

    SvaraRadera
  2. Det var ju inte så svårt som jag trodde, tack! ;)

    SvaraRadera